Ilay den Boer bij de IND

Indrukwekkend verslag van de bevindingen van Ilay den Boer bij de IND. Wat mij echter verontrust is de volgende uitspraak van IND-directeur Anton Molleman of een van zijn companen: “dat de procedure … zou moeten worden aangepast nu immigratie een feit is en we allemaal wereldburgers zijn”. Hoezo een feit en allemaal wereldburgers, denk ik dan. Ik stel me zo voor dat minimaal Wilders niet blij zal zijn met deze managers, die zeer bepalend zijn voor wie er wel en niet worden aangenomen om asielaanvragen te beoordelen.

https://www.volkskrant.nl/kijkverder/v/2021/ilay-den-boer-en-de-ind~v440687/

Indrukwekkend verslag van de bevindingen van Ilay den Boer bij de IND. Wat mij echter verontrust is de volgende uitspraak van IND-directeur Anton Molleman of een van zijn companen: 'dat de procedure … zou moeten worden aangepast nu immigratie een… Klik om te Tweeten
Laatste berichten van Peter van Lenth (alles zien)