Hertellingen

Bert Lanting doet verslag van de hertelling in Arizona. Daarbij laat hij duidelijk merken hoe hijzelf erin staat door er de nadruk op te leggen dat de hertellers uit de Trump-hoek komen en zelfs uit de hoek van extremisten (Qanon, complotdenkers). Boodschap: Objectief en neutraal hertellen? Vergeet het maar. Toch… stel nou eens dat uitgerekend deze hertellers geen significante afwijkingen vinden, dan heb je toch het beste bewijs dat er geen fraude was?! Er is om die reden zeker wat voor te zeggen juist de cynici en verslagenen te laten hertellen. Of denkt Bert Lanting dat uitgerekend zulk soort hertellers weleens fraude zou kunnen plegen? Dat zou dan getuigen van een achterdocht die nu slechts aan Trump c.s. wordt toegeschreven.

Bert Lanting doet verslag van de hertelling in Arizona. Daarbij laat hij duidelijk merken hoe hijzelf erin staat door er de nadruk op te leggen dat de hertellers uit de Trump-hoek komen... Klik om te Tweeten
Laatste berichten van Peter van Lenth (alles zien)