Palestina-sjaal

Peter van Lenth
Volg me

Mohammed B. mag blijkbaar in de rechtszaal verschijnen met een Palestina-sjaal. Verder staat het hem vrij om de Koran en allerlei andere verwante boekwerken bij zich te hebben. Merkwaardig eigenlijk. Ik vind het, in zijn geval, allerminst een logisch recht om een Palestina-sjaal om te hebben in de rechtszaal. Het is zijn zoveelste statement, en dat terwijl er besloten is dat hem niet langer de gelegenheid geboden moet worden om zijn mening te communiceren naar de buitenwereld toe. Over de Koran mag worden gesteld dat dit boek in het geval van Mohammed B. een negatieve invloed op hem heeft. Dat lijkt mij een goed argument om dit boek, en verwante boeken, niet langer aan Mohammed B. ter beschikking te stellen, zelfs niet in zijn cel.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Palestina-sjaal

 1. Ruud Antonisse zeggen:
  De sjaal van Mohammed. De media zou wat minder aandacht moeten geven aan deze vreemde snuiter. Wij moeten daarentegen allen allert zijn op waar het toe leiden kan. Vrijheid van kleding en mening heeft ook zijn nadelen, dat is waar, maar al die aandacht altijd maar weer. Al die waanzin etaleren heeft dat zin? Zou het helpen indien de Volkskrant en anderen geen melding maken van, geen platform, zeepkist, schenken aan dit onderwerp maar ander nieuws..of misschien gewoon niet altijd maar weer nieuws moeten bedenken maar gewoon in het geval dat er geen echt leuk nieuws is, dan maar een goeie serie zoals Alf of Alibabba of ja zuster nee zuster of zwiebertje of een leuke documentaire over woestijnen en flora en fauna. BEst interessant en vooral vermakelijk. WAt heb ik toch met die hoofletters. 😕
 2. Peter zeggen:
  Over de rol van (de) media gesproken, daarover heb ik het ook in Terroristen en het internet.
 3. anja zeggen:
  Hoi Ruud, even de site in zijn geheel zitten bekijken en gelezen en kwam bij 2 aug. terecht. Ben met je eens dat aan deze figuren zo min mogelijk aandacht in de media moet worden besteedt. Zo krijgen ze precies waar ze op uit zijn. Wat jij met hoofdletters hebt weet ik niet maar zwiebertje schrijf je wel met een hoofdletter alleen is het dan wel Swiebertje. 😀

  anja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *