Meevaller aardgasbaten

Volg me

De aardgasprijs is gekoppeld aan de olieprijs. Nu de olieprijs de laatste tijd zo hoog is, en dus ook de aardgasbaten navenant hoger zijn, heeft het kabinet besloten de extra inkomsten uit aardgasbaten volgend jaar terug te sluizen naar de burgers. Hoe aardig van ze. Als ze datzelfde nou ook nog even doen inzake de benzine-accijns, dan zijn ze nog beter bezig. Maar die teruggave dan wel graag naar degenen die hem opbrachten.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Pro???: PVV, ON! | Pro: Oekraïne, Israël, Zwarte Piet, NAVO | Anti: Baudet, Palestijnen, Moslims, Wereldburgers, Eurofielen, Gelukszoekers | Muziek: King Crimson, Yes, Soft Machine

0 reacties op Meevaller aardgasbaten

  1. Gijs Middelaar zeggen:

    O die rotte onbetrouwbare politici ook altijd. Spreekt men bij de uitgangspunten van het kabinet af: aardgasmeevallers gaan naar het gapende gat dat staatschuld heet. Koemn er aardgasmeevallers (en naken er verkiezingen, waar we bovendien het niet lekker doen in de peilingen) is er altijd wel een reden te verzinnen om terug te komen op die afspraak. O ellendige burgers die dat nog fijn vinden van die politici ook!

    Gijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *