Wie vangt de Kinderopvang op?

Peter van Lenth
Volg me

Naar nu duidelijk wordt, is de hedendaagse crèche sinds begin dit jaar dusdanig duur geworden dat veel ouders er maar het bijltje bij neer hebben gegooid. Gevolg: het aantal op te vangen kindertjes liep zo’n 10 procent terug en er moest gesaneerd, c.q. gesloten worden. Enkele tientallen van de 1100 crèches is recent dichtgegaan.
Maar de regering gaat er wat aan doen! Ze geven, aan de midden- en hogere inkomensgroepen, maar liefst een paar honderd euro per jaar terug. Goed hè. Nou ja, valt best tegen, want die mensen gingen er dus vanaf begin dit jaar een paar honderd euro per maand op achteruit.
Ik dacht al, waar haalt dit kabinet zoveel geld vandaan…

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *