Postcodeloterij

Peter van Lenth
Volg me

T’is een schande, die postcodeloterij. U weet wel, de nieuwe loterij die sinds een week of wat door Talpa op het scherm wordt gebracht. Immers, elke uitslag levert in de winnende straat niet alleen winners op, maar ook losers. Tsja, zeggen de makers, hadden ze maar allemaal mee moeten doen, eigen schuld dikke bult. Daar spreken anderen echter schande van en gelukkig is het schandelijke ook doorgedrongen tot enkele kamerleden. Die gaan nu vragen stellen, of het wel moreel en ethisch verantwoord is om mensen zo onder druk te zetten. Wel zo doortastend van ze.
Wat zegt u? Hoelang bestaat die loterij al? Hoeveel jaren? Oh hemel, zo lang al? Tsja, laat ik dat zinnetje met ‘doortastend’ dan maar schrappen…

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *