Neef van Arafat vermoord

Peter van Lenth
Volg me

Afgelopen woensdag is de 65-jarige Moussa Arafat, de neef van wijlen Jasser Arafat, vermoord. Hiervan zou ik normaal gesproken niet zo snel melding maken op deze plaats. Immers, een moord meer of minder onder de Palestijnen valt mij meestal niet op. Dus, waarom haal ik dit bericht dan toch aan? Deze neef was tot april chef van de Palestijnse inlichtendienst en werd in zijn villa bewaakt door tientallen, lees tientallen, bewakers. Die hebben de slag echter verloren van zo’n honderd, lees honderd, aanvallers, voorzien van mitrailleurs en raketwerpers! Zie je het voor je? Dat is toch je reinste burgeroorlog?!

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Neef van Arafat vermoord

  1. anja zeggen:
    tís een verdomd laffe daad een andere uitdrukking is hier niet voor te vinden, alleen dan nog dat het misselijkmakend is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *