Zucht, wat heb ik nog bij links te zoeken…

Peter van Lenth
Volg me

GroenLinks en de PvdA zijn vóór de burqa, CDA en VVD zijn tégen. Ik ben ook tégen en behoorlijk fanatiek ook. Dus sorry mensen, maar wat moet ik nou met dit soort links. Ik heb er helaas niets meer te zoeken en keer pas weer terug aan de linkerkant als daar weer zinnig gedacht en gehandeld wordt. Het is in feite tijd voor een nieuwe linkse partij die, om maar eens wat te noemen, wel snapt waarom je tegen de burqa moet zijn.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Zucht, wat heb ik nog bij links te zoeken…

 1. anja zeggen:
  Volledig een keer met je eens, dit is van de gekke, wij moeten herkenbaar zijn en ons legitimeren en deze lui mogen zich verschuilen achter burqa’s. NIET NORMAAL !! 8)
 2. bo zeggen:
  Ik ben even wat kwijt. Ben toch aardig op de hoogte van alles maar kun je even voor de gewone man uitleggen wat burqua is
 3. anja zeggen:
  Bo, Een burqua is een lang gewaad met een klein gehaakt openingetje voor de ogen, waar de islamitische vrouwen helemaal in verscholen zijn. Dus niet voor de buitenwereld herkenbaar zijn, er kan dus van alles onder zitten. 😉
 4. Rogier zeggen:
  A dirty mind is a bo(y) forever… 😉
 5. anja zeggen:
  t,is maar wat je spannend vindt. 😉
 6. bo zeggen:
  Het interesseert mij eigenlijk niets. Stropdassen vind ik ook niets. Snel overslaan dit onderwerp
 7. pvl zeggen:
  @ Bo
  Gisteren op het nieuws: Wilders vroeg om een verbod op het dragen van de burqua/burka/boerka, whatever. Verdonk voelt hier wel wat voor en gaat het overwegen. De CDA en VVD zijn vxf2xf2r het verbieden, de PvdA en GroenLinks zijn tegen.
 8. pvl zeggen:
  @ Bo
  Maar jij treedt toch hier op als woordvoerder van GroenLinks?! Wil je dat ik op ze stem, dan zul je toch iets meer je best moeten doen… 😉
 9. anja zeggen:
  Is het niet een beetje makkelijk om de onderwerpen maar over te slaan die jou niet interesseren? ’t leeft anders nogal in de westerse wereld. Er is meer als voetbal!
 10. Ruud Antonisse zeggen:
  Ik ben tegen het dragen van maskers in het openbare leven. Wat je prive in je eigen huis doet, moet je zelf weten. Ik vind het een vorm van vrouwenonderdrukking door de geemancipeerde moslimama die ik met mijn gezonde verstand niet kan bevatten. Ik vind het een absurde situatie en zo spoedig mogelijk moet hier een einde aan komen.
 11. anja zeggen:
  Volledig eens, deze “idioten” moeten zich maar eens gaan aanpassen aan onze samenleving en niet andersom.
  Ik ben er dan ook op tegen dat dit soort mensen lid worden van de EU. Waar moet dit heen, hoe zal dit gaan, waar komt die rottigheid vandaan? 😕
 12. anja zeggen:
  Antwoord, van de koran! 8) Dit voor de volledigheid, mochten jullie je hoofd hier over gaan breken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *