Petitie tekenen?

Peter van Lenth
Volg me

Op deze website kan een petitie worden getekend. Ik zou het graag doen, maar ik voel twijfel… De methode houdt in dat je jezelf kenbaar maakt door middel van je e-mail -en/of weblogadres. Het hele spul gaat, naar ik aanneem, naar de ambassade van Jordanië. Die hebben dan wel vervolgens een keurige lijst van e-mail -en weblogadressen. Lijkt me toch net iets teveel van het goeie. Hoe denken anderen hierover? Zie ik spoken? Gerelateerd aan dit vraagstuk is de vooringenomen houding van mediaredacteuren jegens anonieme artikelen.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Petitie tekenen?

  1. Ik denk dat je geen spoken ziet. Zelf heb ik kort mijn e-mailadres zichtbaar gehad, maar snel nam de hoeveelheid spam zulke gigantische vormen aan dat ik er snel mee gestopt ben.
  2. anja zeggen:
    Everardus, daar heb je beveiliging voor en alles wat je nog aan spam binnen krijgt wordt al een stuk minder. Ongewenste mail er meteen afgooien.
    Met de goeie virusscanners heb je géén of héél weinig last hiervan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *