Bilal L. moet nog drie jaar wachten

Peter van Lenth
Volg me

De rechtbank van Rotterdam heeft Bilal L. (21) gisteren opgedragen nog drie jaar te wachten met het voorbereiden van terroristische aanslagen, zoals op het gebouw van de AIVD, het rekruteren voor jihad en het bedreigen en vermoorden van de politici Wilders, Ayaan Hirsi Ali en Donner.
Om Bilal L. te helpen deze opdracht te volbrengen, zal hij zolang worden vastgehouden in de extra beveiligde inrichting in Vught.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Bilal L. moet nog drie jaar wachten

 1. ruud zeggen:
  zijn er nog andere onderwerpen?
 2. Peter zeggen:
  Hoe bedoel je? Wil je anderssoortige onderwerpen of is de frequentie niet hoog genoeg?
 3. Ruud Antonisse zeggen:
  Ik had een reactie gegeven maar die is weer zoekgeraakt. DAt is wel jammer want het was een goeie recht uit mijn hart. Beste Peter, er is meer dan geloof en terrorisme. Wat dacht je van hoop en liefde? Ik ga proberen een onderwerp te doteren.. mzzl 8)
 4. Peter zeggen:
  Zeker bij lange stukken zorg ik er altijd voor de tekst eerst met CTRL+A, CTRL+C veilig te stellen vxf2xf2rdat ik op Plaatsen klik.

  Mag ik veronderstellen dat je verloren gegane tekst neerkomt op Er is meer dan geloof en terrorisme. Wat dacht je van hoop en liefde? Ik ben benieuwd naar je gedoteerde bijdrage.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *