Vrijheidsstrijders? Ammehoela

Peter van Lenth
Volg me

Zowel de Iraanse president Ahmadinejad als Hamas willen Israël het liefst totaal vernietigen. De Palestijnen zijn het schijnbaar bij meerderheid daarmee eens, gezien hun recente sHansJanssenTheoloogtemgedrag. Slechte mensen dus, zei ik al eerder. Maar menigeen vindt dat ik daarmee overdrijf en ten onrechte generaliseer. Nee, niet de Palestijnen zijn slecht, zo impliceren mijn critici, maar ik, want ik zaai haat jegens moslims en Palestijnen. En of ik misschien ook eens de aandacht wil verleggen naar andere, luchtiger, zaken, want dit alles weten we nou wel en het geeft blijk van zo’n negatief wereldbeeld. Nee dus, dat wil ik niet, want mijn critici weten nog niet voor 10 procent hoe de zaken er voor staan en welke gevaren er verder dreigen. Overdreven? Ik mag het hopen. Maar lees toch vooral even – toe nou maar – wat professor Hans Jansen zoal te zeggen heeft in een interview in het Katholiek Nieuwsblad van 3 maart jongstleden.

Overigens, dit is een andere Hans Jansen dan de Hans Jansen die we al kennen van de televisie.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Vrijheidsstrijders? Ammehoela

  1. Martijn zeggen:
    ah er zijn dus twee Hansen Jansen
  2. Anja zeggen:
    Martijn, néé hoor, nog veel meer. 😛

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *