Bereidwillige, volhardende minister gezocht…

Peter van Lenth
Volg me

Nu de Italiaanse minister Carlo Giovanardi, ondanks officiële protesten van Balkenende en Bot, volhardt in zijn beschuldiging dat wij Nederlanders nazi-praktijken toepassen vanwege onze bij wet geregelde euthanasie bij doodzieke, kansloze baby’s, lijkt het mij zaak dat we maar eens met gelijke munt gaan terugbetalen. Daarom zoek ik momenteel een Nederlandse minister die bereid is het volgende te verklaren en ook daarin zal volharden nadat de Italiaanse regering officieel de Nederlandse ambassadeur op het matje heeft geroepen.

De Italianen zijn, onder aanvoering van het Vaticaan, een zeer wreed volk dat zich totaal niet bekommert om het welbevinden, nu en/of later, van baby’s die met een zeer zware handicap geboren worden en een leven tegemoet dreigen te gaan van louter frustratie en ellende. Het ontbreekt bij de Italianen aan echte empathie en ze volstaan met het heilig verklaren van het religieuze waanidee dat alleen God over leven en dood mag beslissen.

Kan de tekst sterker? Zeg het maar.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Bereidwillige, volhardende minister gezocht…

 1. marco zeggen:
  Perfecte tekst ik kan er niets aan verbeteren.
 2. Ruud Antonisse zeggen:
  Italianen zou ik vervangen voor spaghettivreters.
  Vaticaan zou ik vervangen door Roomse Papen
  religieuze waanidee zou ik vervangen door de banale gedachtegang..
  En ik zou afsluiten met iets met een negatief reisadvies of zo naar Rome in verband met het gevaar van Katologisistme..ofzoiets 😉
 3. Anja zeggen:
  Och volgens mij is het Vaticaan een instelling die helemaal niet menslievend is.
  Ze zwemmen daar in de poen en alles wordt opgehangen aan de kapstok van hun God.
  Laten ze eens echt daden gaan stellen en de armen gaan helpen, i.p.v. alleen maar showtjes weggeven in hun met goud geborduurde jurkjes en diensten houden op het plein met een hoop uiterlijk vertoon.
  Vind dat hele katholieke circus één groot entertainment, wat aan de echte wereldvrede en menslievendheid totaal niets toevoegt.
  Met de kortzochtige instelling die ze daar vertonen, helpen ze alléén maar méé aan nog meer ziekte’s en afwijkingen bij kinderen. (zelfs een condoom is heidens)
  Als het beëindigen van een leven alléén door God zou toegestaan zijn, dan vraag ik me af, waarom de mensen de middelen en de kennis hebben gekregen om dit ook te doen.
  Wel de medische kennis hebben, maar mensen uit hun lijden verlossen is alleen voor God weggelegd?
  Gaat er bij mij niet in.
  Maar goed, we weten wat we zijn, een stelletje nazi’s.
  Dan vind ik dat Vaticaan één grote maffioso-groep.

  Zo dat is eruit. 🙁

 4. Peter zeggen:
  Zou Gijs Middelkoop nog weleens meelezen? 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *