Lachen met Margriet

Peter van Lenth
Volg me

Knap jij ook zo op van het lezen, of beter gezegd bekijken, van de Margriet? Ik heb op dit moment nummer 16 in mijn handen, van 14-21 april. De voorpagina? Een glimlachende vrouw. Of moet je zeggen: lachende. Immers, ze heeft de tanden ontbloot. De achterpagina? Een glimlachende vrouw op de advertentie. En het binnenwerk? Even tellen, ik ben zo terug… 94 foto’s met een of meer mensen erop. En op die foto’s maar liefst HONDERD vrouwen, ALLEMAAL lachend dan wel glimlachend, vrijwel steeds met de tanden bloot. Okay, akkoord, eentje had de mond neutraal. En mannen? Ja, een heel enkele, uiteraard ook lachend. Volgens mij worden de lezeressen in de maling genomen, een roze bril opgezet. Afijn, het zal wel aan mij liggen.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Lachen met Margriet

 1. Rogier zeggen:
  Nee, daar knap ik niet van op; al die vrolijke, zelfvoldane en veels te knappe smoelwerken. Misschien is er in Nederland nog ruimte voor een tijdschrift voor de treurende mens. Met alleen maar foto’s van sjagerijnige en ongelukkige burgers.
  De ene kop nog triester dan de mijne. Daar knap ik pas van op!
 2. Peter zeggen:
  Nou, daar zeg je wat. Depressieve mensen knappen helemaal niet op van vrolijke mensen die je proberen op te beuren. Maar lekker meegaan in dat dal, wat heet, de afdaler er nog even extra diep in trekken, schijnt een louterend effect te hebben. Dus:
  🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁
 3. Rogier zeggen:
  Bedankt. Voel me al een stuk beter! 😀 😉
 4. bo zeggen:
  neem dan het haarlems weekbald en vandaag de zondagkrant daar staat pas een stuk in. Een verhal over Bofit. Ken je haar? Kom binnenkort echt langs, heb eeb heleboel met je te bespreken
 5. Rogier zeggen:
  Hoi Bo. Je schrijft “daar staat pas een stuk in…”. Bedoel je dat wat er in deze post geschreven is niet de moeite waard is Bo? Dat als we maar met een brede Prodent-lach door het leven gaan alles wel goed komt? Niet treuren, maar joggen?
  Ik gun je het succes van Bofit van harte en twijfel er niet aan dat het voor veel mensen werkt. Maar als ik jullie drieen zo ontzettend vrolijk door het bos zie rennen, zakt de moed mij alweer in de schoenen. Ik ga vanmiddag lekker heroinejunkies spotten achter het Centraal Station in Amsterdam.
 6. bo zeggen:
  anders doe je toch gewoon mee, een lekker shot, paar snuifjes coke en een paar whiskys. dan voel je echt de ellende komen en dan zijn er veel mensen die je vrienden zijn. Lotgenoten etc……loosers,dakloze, verslaafden psychoos, interessante mensen die veel te vertellen hebben en die dat leventje blijven houden. Kwestie van kiezen!!! Doei rogier
 7. Peter zeggen:
  Nee Bo, er is zeker wat te zeggen voor de insteek van Rogier. Door, als je depresssief bent, andere nog ellendiger eraantoe zijnde mensen te gaan spotten, zou je weleens zelf kunnen opknappen. Snappie? Misschien een nieuwe insteek voor Bofit? De deprirun. De Bofutloos. De Bofutloser. De Bovod. Het Bovodgevoel. … wie weet er nog meer? 🙁 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *