Profiel: Ik ben Ayaan – de documentaire

Peter van Lenth
Volg me

7269bd5233 Afgelopen vrijdag 19 mei 2006 zond de KRO de home-video documentaire ‘Profiel: Ik ben Ayaan’ uit. Ik heb gefascineerd zitten kijken, hoewel pas vandaag, via www.uitzendinggemist.nl.

Deze video is een aanrader voor iedereen met ook maar een greintje interesse in het fenomeen Ayaan Hirsi Ali, voor- én tegenstanders.

Ik ben een uitgesproken voorstander, dat weet iedereen nu wel zo langzamerhand. Hoe denken mijn medevoorstanders na het zien van deze documentaire over haar? Maar nòg benieuwder ben ik naar de mening van degenen die zichzelf zien als tegenstander.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Profiel: Ik ben Ayaan – de documentaire

  1. Toussaint zeggen:
    Ik voel veel sympathie voor Ayaan, ben dus voorstander. Ik heb de uitzending gezien, een pracht. BTW, hoe oneens je het ook bent met Ayaan, ZIJ heeft niemand bedreigt,niet direct en niet indirect.
  2. Jacqueline zeggen:
    Ayaan is een moedige vrouw!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *