Bram en Midas gaan in debat

Peter van Lenth
Volg me

cd622fafddfe821327b7 Had ik al verteld van mijn meest recente boekaanschaf? Het is het boek ‘Lichamelijke oefening’ van Midas Dekkers. Het toeval wil dat het bovendien een gesigneerd boek is. En niet zomaar eentje, maar zijn eerste inzake dit boek. Niet dat zulks blijkt uit wat Midas schreef, maar wellicht kan hij toch getuigen, want op dit moment weet hij vast nog wel wie er als eerste bij zijn tafeltje stond in de Atheneum Boekhandel te Haarlem en wat hij erin schreef: Voor P van Lenth.

Overigens, ik moet er nog in beginnen. Druk, druk, druk, je kent het wel. Toch moet ik opschieten, want er komt een debat aan. Midas Dekkers gaat in Bloemendaal op 21 november in debat met de publicist-psychiater-coach Bram Bakker.

De bioloog maakt bezwaar tegen de overkill aan aandacht voor bewegen. Bram Bakker daarentegen vindt dat bewegen juist gestimuleerd moet worden.

Ik kies bij voorbaat de zijde van Midas; ik heb dat boek niet voor niks gekocht, toch?

Ik ga erheen. Kom je ook? Meld je aan!

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Bram en Midas gaan in debat

  1. bo zeggen:
    Ik heb al kaarten en ik ken Bram Bakker persoonlijk. Ik doe ook zaken met hem en wij komen als link in zijn boek.
    Ik heb het boek van Midas al gelezen. Geweldig boek maar dat van Bram wordt ook leuk. Het meest leuke is de combinatie en dat is het Bofitprogramma. Peter wil jij korting op het nieuwe boek en als er meer zijn meldt dit dan even op het contactformulier van Bofit. http://www.bofit.nl
  2. pvl zeggen:
    Marian komt ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *