Met dank aan de KIKA

Volg me

Borstkanker, darmkanker, lymfeklierkanker, keelkanker, teelbalkanker, tongkanker, maagkanker, longkanker, prostaatkanker, leverkanker, kinderkanker. Zo, die laatste kende u nog niet, tot voor kort. Maar dankzij de fantastische reclamecampagne van KIKA weten we het nu allemaal, ook de kinderen.

De kinderen… Die dachten waarschijnlijk tot voor kort dat kanker vooral iets was van ouderen en bij kinderen voornamelijk een uiterst zeldzaam, eigenlijk voor henzelf verwaarloosbaar, verschijnsel. Maar nu blijkt er opeens een kankersoort te zijn die slechts bij kinderen optreedt: kinderkanker. Is dat even schrikken. De dromen erover zijn al begonnen, de huisdokters kunnen eerdaags de eerste rustgevende pilletjes gaan uitschrijven, en als dat niet helpt kunnen ze de eerste doorverwijzingen naar de psychologen afgeven.

Met dank aan de KIKA.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Pro???: PVV, ON! | Pro: Oekraïne, Israël, Zwarte Piet, NAVO | Anti: Baudet, Palestijnen, Moslims, Wereldburgers, Eurofielen, Gelukszoekers | Muziek: King Crimson, Yes, Soft Machine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *