Kesler een arrogant ventje

Volg me

f1e84e49f2De politie is ‘woedend’ – zo schrijft de Volkskrant – over de volgende uitspraak van KNVB-directeur Kesler: “Ach minister Ter Horst, doe er geen cent bij voor deze verwende kereltjes.”

Deze en vergelijkbare uitspraken maakte de directeur tijdens een persconferentie over het niet doorgaan van de twee eredivisieduels Feyenoord-AZ en Ajax-PSV omdat de politiebonden tijdens de duels actie wilden gaan voeren. Kesler’s reactie was vandaag: “Ik heb geen zin om weer uitgebreid te reageren. Maar het lijkt mij niet dat ik nu mijn excuses ga maken. Hier laat ik het bij.”

Kijk, en da’s nou precies het soort reactie dat mij doet besluiten de zijde te kiezen van de politie. Ik weet heel goed dat Kesler het ressentiment van veel mensen vertegenwoordigde. Maar dat arrogante zich te goed voelen om nogmaals te reageren… Daar kan ik dus in het geheel niet tegen.

Wel een stoot onder de gordel geven (“verwende kereltjes”), maar niet vervolgens bereid zijn om óf je te verontschuldigen óf met argumenten de discussie aan te gaan. Nee, daar kan ik geen waardering voor opbrengen.

Hebben meer mensen trouwens een handje van, maar goed, het gaat nu even om Kesler.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Pro???: PVV, ON! | Pro: Oekraïne, Israël, Zwarte Piet, NAVO | Anti: Baudet, Palestijnen, Moslims, Wereldburgers, Eurofielen, Gelukszoekers | Muziek: King Crimson, Yes, Soft Machine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.