Hoe moslims redeneren – deel 5 – Update van deel 2

Peter van Lenth
Volg me

In deel 1 had ik het over de vijf onderdelen van het oorspronkelijke interview. Ieder van die onderdelen zou ik apart bespreken. Waarom waren er dan toch slechts vier delen? Omdat ik een deel over het hoofd had gezien. Nu is dat deel eigenlijk een extensie van deel 2, dus heb ik besloten deel 2 uit te breiden met een (korte) update. Klik hier voor die update.

Tot zover de bespreking van het interview met Shahid Alam.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Hoe moslims redeneren – deel 5 – Update van deel 2

 1. Bo zeggen:
  Ik lees je artikelen maar ik heb geen idee wat je er nu mee wilt. Wat wil je hiermee bereiken? Of is het meer een hobby van schrijven en delen. Ik kan er geen touw aan vastknopen maar ik blijf het wel lezen.
 2. Joost Lips zeggen:
  Je bedoelt dus eigenlijk: hoe je zelf redeneert
  • pvanlenth zeggen:

   Ook dus, inderdaad. Maar doet dat afbreuk? Ik meen van niet. De lezer is vrij om zelf conclusies te trekken, over wie dan ook.

   • Joost Lips zeggen:
    Mee eens, het doet geen afbreuk. Goed dat je reageert want ik was voorbarig. Las enige tijd geleden bij je deel 1 en deze nacht weer deel 5; ik ben blij dat je het allemaal uitschrijft en voel me er nu aan verplicht al die delen te lezen. Van harte overigens, je intentie is prachtig
    • pvanlenth zeggen:

     Ik ben me er heel goed van bewust dat ik niet het redeneren van elke moslim weergeef. Het is meer dat ik nu moet ’toegeven’ dat bepaalde redeneringen ècht door moslims zèlf gemaakt worden en niet slechts vertekeningen zijn om de Islam zwart te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *