#BoycotAH

Peter van Lenth
Volg me

ZwartePiet

Het beleid van . . . . . . . . . . . . . . inzake Zwarte Piet heeft ondergetekende zeer teleurgesteld en daarom doen besluiten over te gaan tot een BOYCOT tot minstens 5 december. Elke keer dat ondergetekende normaal gesproken in uw winkel boodschappen zou hebben gedaan, zal deze verklaring bij u worden ingeleverd bij wijze van protest.

Ondertekend door     . . . . . . . . . . . . . . . .

Datum                       . . . . . . . . . . . . . . . .


Je kan ook deze PDF openen en printen vanuit je PDF-reader.

Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op #BoycotAH

 1. Anoniem zeggen:
  En de andere supermarktketens…
  • pvanlenth zeggen:

   Okay, tekst aangepast. Is nu naar eigen dunken in te vullen. Ook maar meteen de foto vervangen door een wat boze piet. Lijkt me iets toepasselijker dan die vrolijke pieten van de eerste versie.

 2. joost tibosch sr zeggen:
  En die Zwarte Piet is terecht boos op die Supermarktkerken van ons consumentengeloof. Als andere kerken denken ze hun consumentengelovigen door hun reclamegeloof en reclamepreken op te kunnen leggen dat Piet uit hun consumptiekerken wordt gezet, o zo bang als kerken dat ze klanten verliezen. En Piet pikt dat omwille van al die gekleurde kinderen in onze tijd terecht niet meer.
 3. pvanlenth zeggen:

  Er kan nu ook een PDF worden geopend en geprint.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *