“Verbied de Islam!”

Peter van Lenth
Volg me

Mag ik jullie allen confronteren met de volgende tekst? Deze is niet van mezelf en wie wil weten wie dan wel de schrijver is, kan dat zeker achterhalen. Mij gaat het nu niet om de schrijver, maar om de vraag wat men ervan vindt. Na het citaat komt de meerkeuzevraag daarover.

“Je moet aan diegenen de Vrijheid van Meningsuiting ontnemen die onder gebruikmaking van de Vrijheid van Meningsuiting een eind willen maken aan niet alleen de Vrijheid van Meningsuiting maar aan alle Vrijheid. Dat geldt op dit moment voor alle moslims. Aan alle moslims in het Westen moet hun recht ontnomen worden om hun ideologie in woord of teken uit te dragen. Alle moslims, ook de “gematigde”, want gematigde moslims kunnen niet bestaan omdat er geen gematigde islam bestaat en kán bestaan. De islam is een onhervormbare moordenaars-ideologie die in alle wezenlijke aspecten identiek is met het nazisme: Jodenhaat, expansieve oorlogszucht inclusief Blut-und-Boden, Führerprinzip (volgens hetwelk de absolute leiding van de misdadiger Mohammed moet worden geaccepteerd), rancunisme, xenofobie, conspirisme en afwijzing van de Rede. “Gematigde moslims” liegen of kennen hun eigen “godsdienst” niet en als de tijd rijp is en de “oelema” (de priesterkaste, de beroepsmoslims) bewijzen met de Koran en de Soenna in de hand dat de islam inderdaad die nazi-ideologie is die ik zeg, dan zullen vele van die gematigde moslims de bevelen van die “oelema” tot de Jihad volgen. Nogmaals: de Vrijheid van Meningsuiting in alle Westerse Constituties is bedoeld voor diegenen die zich bewegen in het kader van de Joods-Christelijk-Verlichte traditie. De islam valt daarbuiten, dat is een misdadigersideologie. Ja, het is oorlog en in tijden van oorlog moet je misschien de Vrijheid van Meningsuiting van je doodsvijand opheffen. Dat is mijn persoonlijke mening, die ik in vrijheid naar voren breng nu het nog kan en die ik desnoods met de wapens zal verdedigen. Wie mij de bek wil snoeren als ik roep “Verbied de islam!” zal ik desnoods met geweld stoppen.”

Okay, hier de meerkeuzevraag (meer antwoorden mogelijk):

[ ] Deze schrijver is totaal geschift.

[ ] Deze schrijver wil slechts opstoken.

[ ] Deze schrijver is een extreem voorbeeld van een islamofoob.

[ ] Deze schrijver moet worden aangeklaagd.

[ ] Deze schrijver overdrijft sterk, maar zit er niet totaal naast.

[ ] Deze schrijver heeft een persoonlijk probleem.

[ ] Deze schrijver overdrijft soms, maar niet in alle opzichten.

[ ] Deze schrijver heeft voornamelijk ongelijk, maar soms toch een punt.

[ ] Deze schrijver heeft meer gelijk dan ongelijk.

[ ] Deze schrijver heeft volkomen gelijk.

Zeg het maar….

Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op “Verbied de Islam!”

  1. Victor Onrust zeggen:
    Het koste even moeite, maar ik herinnerde mij die tekst gelezen te hebben. Afijn de auteur is dus MP, Waarvan ik vroeger en sinds kort weer regelmatig wat lees. Dit stuk tekst zou ik zo niet geschreven hebben maar ik ben het er wel mee eens.
  2. richard kamp zeggen:
    Stalin dacht het geloof te kunnen doen verdwijnen.
    Dat dat niet kan blijkt b.v. uit Rick Hornung,’One Nation under the Gun, Inside the Mohawk Civil War’, New York, 1991

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *