Cruise naar Bali, enkele reis

Peter van Lenth
Volg me

day-cruise-bali-fun-shipGezocht: Enthousiastelingen die gezamenlijk een boottocht enkele reis naar Bali willen organiseren. Het idee is dat er een cruiseboot wordt gecharterd en dat we ons aan de kust van Bali laten afzetten. Eenmaal op Bali komen wij met de mededeling dat wij daar voortaan komen wonen en dat wij uiteraard op een menswaardige manier in de al bestaande gemeenschap opgenomen willen worden, dus met toewijzing van huis en tuin en een mooi, wit strand op geringe afstand. Waarom Bali? Simpel, daar zijn de weersomstandigheden veel beter dan hier en is de natuur veel mooier. En bovendien hebben alle mensen een universeel recht op zo’n menswaardige plek op aarde! Waarom weg uit Nederland? Nou, niemand hoeft te vertrekken, maar velen voelen zich hier steeds ongelukkiger en dat is best begrijpelijk, nu het land volstroomt met lieden uit andere, verre streken die het volste, universele recht hebben om hierheen te komen, gezien waar zij vandaan komen.

Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Cruise naar Bali, enkele reis

  1. Pingback: Morgen bij DWDD: Fidan Ekiz put hoop uit De Zwijgende Meerderheid | P. van Lenth

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *