Ruzie tussen Wierd Duk en Francisco van Jole

Peter van Lenth
Volg me

In de auto luister ik veel naar Radio 1. Soms is er een debat tussen twee of meer mensen. Op weg naar huis was het afgelopen 8 januari weer eens raak, maar dit keer echt heel fel. Neem alsjeblieft de moeite om dat ‘debat’ terug te luisteren. Ik weet niet zeker wie van de twee jij de winnaar zal noemen. Voor mij is het Wierd Duk ook al heeft Francisco van Jole het hoogste woord.

Klik op het plaatje voor een weergave waarbij voor een gedeelte de camera meedraait. Je komt dan op een blog van Geenstijl. Klik daar op het tweede (NOS-journaal) plaatje. Klik op de grijze schuifbalk eronder voor de versie van Radio 1 zelve.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Ruzie tussen Wierd Duk en Francisco van Jole

  1. jankrosenbrink zeggen:
    het lijkt op stuiptrekkingen van Franscisco van Jole
  2. Pingback: Hoofdredacteur Philippe Remarque ging helaas overstag | P. van Lenth

  3. Pingback: Wouter Bos correct over politieke correctheid | P. van Lenth

  4. Pingback: Morgen bij DWDD: Fidan Ekiz put hoop uit De Zwijgende Meerderheid | P. van Lenth

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *