Interview met gewoon verstandige Wilders

Peter van Lenth
Volg me

Zonet het interview met Wilders bekeken. Ik heb hem op geen enkel fout of ophitsend of provocatief woord kunnen betrappen. Het was alleen maar verstandige praat. Wie daar diametraal anders over denkt heeft op zijn best een fundamenteel andere mening, maar waarschijnlijker vooral blijvende last van vooroordeel en zelfingenomenheid. En daar laat ik het vandaag bij.

Hier het interview.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Interview met gewoon verstandige Wilders

  1. gerardlommerse zeggen:
    Interessante ontwikkeling. De mensen die iedereen altijd van vooringenomenheid beschuldigen, vallen nu zelf ten prooi aan vooringenomenheid. Iedereen die Geert Wilders niet direct op zijn blauwe ogen gelooft, vooringenomenheid en vooroordeel verwijten….. Net als Wilders iedereen verwijten de boel te belazeren, als die niet gelooft wat Geert vindt, kan toch niet zo zijn. Is er in de politiek blijkbaar toch een objectieve en niet ter discussie te stellen waarheid, namelijk die van Geert en volgers? Kom op?! Bij aantreden zei Wilders dat hij zich zou baseren op eigen kracht en geen behoefte te hebben aan anderen zwart maken. Wie is er aan zijn toorn ontsnapt sinds die tijd en niet uitgemaakt voor rotte vis, hoer en ga zo verder. Omdat, zo blijkt nu er een absolute waarheid is, die als je die niet volgt, getuigt van vooroordelen en vooringenomenheid? Wat mij betreft lijden alle politici en hun volgers daaraan, of ze nu Wilders, Samson of Zijlstra heten. De een niet meer dan de ander. En Wilders en zijn partijleden hebben laten zien niet als anderen de weg te weten naar subsidies, opdrachten aan bevriende relaties doorspelen, partijkas en ga zo verder. En blijkbaar is nu CDA de schuld van opgeblazen formatie en niet de VVD, aldus Agema? What’s new! En dan zou ik vooringenomen zijn als ik Wilders niet helemaal geloof? Blijkbaar is vooringenomenheid alom aanwezig.
    • pvanlenth zeggen:

      Gerard, je hebt slecht gelezen. Ten eerste ging het hier over dat interview. Ten tweede gaf ik aan dat de andersdenkende of vooringenomen is OF er een fundamenteel andere mening over heeft. Let wel, het gaat dus over dat interview.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *