Lodewijk Asscher: “We moeten het debat vol aangaan”

Peter van Lenth
Volg me
LODEWIJK ASSCHER 7.jpg

LODEWIJK ASSCHER

PvdA minister van INTEGRATIE Lodewijk Asscher is uiteraard niet te spreken over scholieren die applaudiseren of juichen bij een aanslag als in Brussel. Asscher: ,,Je moet het debat vol aangaan.” Leerkrachten verdienen daarbij wel zo veel mogelijk steun, vindt hij. Kinderen moet worden geleerd kritisch te denken en niet maar wat na te papegaaien. Er moet wel oog zijn voor de vraag of het gaat om pubers die om aandacht vragen of jongeren die echt dreigen te radicaliseren. Dit alles aldus De Telegraaf.

De reacties van lezers zijn snoeihard voor onze minister en de PvdA. Waarom toch? Je zou toch zeggen dat hij de ernst inziet en het probleem niet bagatelliseert?

Lees enkele van die tot nu toe meer dan 500 reacties en laat ze op je inwerken.

quotesWat denk U nu Asscher dat dit soort gasten zullen luisteren. nou echt niet hoor.!! ze lachen je gewoon uit. maar vind knap als U dit nu eens gaat oplossen. tenslotte ga u ook naar de moskeeën toe om daar te praten.met dit soort gasten hebben we over nog geen 10 jaar een groot probleem. maar dat hele kabinet geloof dit niet er moet eerst hier iets gaan gebeuren dan gaan jullie ogen pas open daar in Den Haag.maar dan is het wel te laat.!

quotesDeze man kan je toch alleen maar uitlachen.Totaal vervreemd van de maatschappij en de werkelijke problematiek. Een derde generatie die zich niets meer laat vertellen, laat staan dat je er mee in debat kunt gaan. Hun mond vol hebben van respect met eigen normen en waarden die niet passen in onze westerse maatschappij.

quotesGeen kruid tegen gewassen & dweilen met de kraan open. Bovendien, mijnheer Asscher, waarom zou je het debat willen aangaan met jongeren die staan te juichen bij de moord oponschuldige burgers? Dat gebeurde ook direct na 9/11. Je krijgt ze niet “om”. Ze haten onze samenleving en spugen ons rechtstreeks in ons gezicht door hun gebrek aan respect.

quotesGa eens het debat met je eigen burgers. Eens horen wat die er over denken en hoe die denken dit op te kunnen lossen en te voorkomen.

quotesKinderen die dit gedrag op school vertonen, hebben dit meegebracht van huis wat al aangeeft welke mentaliteit de ouders hebben. En meneer Asscher heeft prima persoons beveiligers, en deze leraar wordt bij een verkeerde reactie buiten de school opgewacht. Meneer Asscher wakker worden !!

quotesPolitiek correct gelul, thee drinken Asscher? weer eens een bewijs dat de PVDA wel heel ver van Nederlanders afstaat. Voor het geval dat u het niet wist , we zijn in oorlog met de Islam, maar ik kies u niet in mijn bataljon Asscher want daar wil ik mensen die ik kan vertrouwen onze democratie en autochtone waarden staan op het spel……

quotesJahoor, ooit gehoord van het gezegde, zachte heelmeesters maken stinkende wonden. 2 van de daders uit Brussel hadden een strafblad waar je u tegen zegt, carjacking, tijdens de arrestatie schieten met een Kalashnikov en dan ipv gewoon 20 jaar te geven, werdt ze een 2, 3 10 de kans gegeven en kregen 9 jaar en nog wat korting, resultaat 30+ doden in Brussel, nee bedankt Asscher voor je stomme en ondoordachte opmerking.

quotesStoppen met deze onzin Asscher! Hier helpen maar een aantal remedies tegen. 1. Blokkeren internetverkeer met radicale landen, 2. Opsporen en vervolgen van individuen die binnen de EU radicale content op internet plaatsen, 3. Verbod op tv schotels en tot slot indien dit niet werkt volledige familie Nederlandse paspoort afnemen en mensen terugsturen naar het land van hun voorouders! De tijd van theedrinken en knuffelpolitiek is voorbij! Politiek zie dat nu eens een keer in!

quotesVolgens mij was het Aboutaleb die na Parijs zei “als het je niet bevalt hier, dan rot je maar op”. Sluit ik mij van harte bij aan. Tijd van babbelen is wel voorbij nu.

quotesVan welke planeet komt deze man. Wat een onwijs links geleuter.

quotesEen regering van pappen en nathouden, hier weer zo’n stralend voorbeeld. Softe, politiek correcte club. Aanpakken die handel en wegwezen die softe club met one liners zoals “wij zijn met meer” Ja en?

Need I say more?

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

0 reacties op Lodewijk Asscher: “We moeten het debat vol aangaan”

 1. janstemerdink zeggen:
  “Hoe geef je nog les als er in je klas door moslim kinderen geapplaudisseerd wordt? #aanslagen #zaventem “, aldus Ivar Mol op Twitter 11:11 AM – 22 Mar 2016.
 2. richard kamp zeggen:
  Jood Asscher is compleet gestoord, lijkt me.
  Het zal hetzelfde zijn als met Arnold Karskens, die ik vanmiddag zag bij Pauw.
  De man snapt niet dat een Israël ster op z’n jas, in een Moslim wijk van Brussel, er toe leidt dat voor hem op het trottoir wordt gespuwd.
  En toch is de joodse terreur in Palestina al aan de gang sinds 1880.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *