Jan Dijkgraaf, een èchte eencellige

Volg me

Kijk momenteel naar Hollandse Zaken. Daar presenteert Jan Dijkgraaf zich als een van de politiek-incorrecten. Nou echt niet, wat een jandoedel (uitdrukking uit mijn stad, zal ik maar zeggen, dus mag ik dat zeggen, want hij mag zeggen dat iemand te dom is om te poepen, want “dat is nou eenmaal een uitdrukking in mijn stad Rotterdam”). Dijkgraaf zegt ook dat hij zijn zoons de benen zal breken als ze op de PVV stemmen, want PVV’ers zijn rechts-extremisten. Lulhannes dus (ja, uitdrukking die in mijn stad veel gebruikt wordt) en een èchte eencellige, uitdrukking die Dijkgraaf graag en veel gebruikt voor eenieder die hij zèlf in zijn hersenpan niet kan bijbenen.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Pro???: PVV, ON! | Pro: Oekraïne, Israël, Zwarte Piet, NAVO | Anti: Baudet, Palestijnen, Moslims, Wereldburgers, Eurofielen, Gelukszoekers | Muziek: King Crimson, Yes, Soft Machine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *