Obama: “Those who have perverted Islam”

Peter van Lenth
Volg me

Tsja, zo ziet Barack Obama dat: Het probleem is niet de Islam, maar dat zijn zij die de Islam pervers uitleggen. Verder mijdt hij het woord Islam zoveel als maar kan. Dan heeft hij het erover dat “the shooter was inspired by some extremist information that was disseminated over the internet“. Verder ligt het aan de Amerikaanse wapenwetgeving, zo laat Obama niet na te herhalen net als alle vorige keren.

Wat dat laatste betreft is het wel een frappant detail dat die homoclub ligt in een zgn. wapenvrije zone. Laat ik nou vermoeden dat er lang niet zoveel doden waren gevallen als het niet een wapenvrije zone was geweest. Dan hadden er ook lui rondgelopen die wèl een wapen op zak hadden en dan hadden uitgerekend deze lui de terrorist kunnen uitschakelen. Nu was werkelijk iedereen volkomen weerloos.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *