Voor wie zich afvraagt waarom Turkije in de Navo zit

Peter van Lenth
Volg me

In de Volkskrant (die mijn brieven nog slechts afwijst; zo voorspelbaar onderhand) vandaag een interview met Sanne Vogel (32). Deze Gutmensch blijkt niemand in de eigen kring te kennen die pro-Wilders is. Wel kent ze acteurs die, wanneer door haar ‘gevraagd’ om zich uit te spreken voor de vluchteling, verklaren daar liever geen uitspraken over te doen, want ze vrezen het oordeel van hun omgeving en de carriërreschade. Sanne brengt geen greintje begip voor hen op en verklaart doodgemoedereerd dat die acteurs bij haar niet meer op een rol hoeven te rekenen. Want, die acteurs vindt ze laf. Zij houdt van mensen die zich uitspreken.

Tsja, als dàt de motivering is, dan maken acteurs die zich duidelijk pro Wilders uitspreken dus wèl kans op een rol, toch? In het antwoord op die vraag draait ze om de hete brei heen: ze kent die mensen niet. In haar hele netwerk zijn ze blijkbaar anti-Wilders. Ja maar, wat nu àls… Ze antwoordt er niet meer op, want met domme mensen wil ze niet langer discussiëren.

Ik heb haar gezegd dat ze een heel erg goed mens is en dat ze daar maar erg van moet gaan genieten.

Hieronder de tweets waarop ik me hierboven baseer. Wat zegt u? U ziet de tweets van Sanne niet? Ja, dat viel mij ook al op. Verdomd, ze heeft ze snel verwijderd! Typisch een gevalletje bang voor de carriërreschade, lijkt mij.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *