Dus als ik terug naar 2% wil, dan bedoel ik deportatie? Laat je nakijken!

Peter van Lenth
Volg me

 

Het was vandaag weer hetzelfde domme gedreutel ter linkerzijde. Bernadette de Wit gaf bij het islam-debat in De Balie vanuit de zaal aan dat we zouden moeten streven naar hooguit 2% moslims en prompt zijn er mensen die stellen dat ze eigenlijk deporteren bedoelde en haar willen laten vervolgen. Schandalig, noemden ze het.

Ja mensen, het zou zeker schandalig zijn als er inderdaad was gezegd dat de moslims moeten worden gedeporteerd en dan met name naar kampen waar we dan wel weer zien hoe we verder van ze afkomen, als we maar van ze afkomen. Maar dat zei De Wit natuurlijk niet. Wat is dat toch in die koppies van die schanderoepers.

Het ging helaas niet om zomaar wat marginale extreemlinkse deugmensen. Het ging om gevestigde linkse kampen: om Joop.nl van Vara’s coryfee Fransisco van Jole (“een frontale aanval op de Grondwet en Cliteur grijpt niet in“), om de gemeenteraad van Amsterdam (“absoluut ontoelaatbaar“), om arabist Jan Jaap de Ruiter (“Het werd niet met zoveel woorden gezegd, maar eigenlijk was het een pleidooi voor deportatie.“) en om vice-premier Asscher (“Afgrijselijk. Afschuwelijk,“).

Paul Cliteur voelde zich verplicht om een open brief op TPO te plaatsen. Het is een prima verweer, maar waarschijnlijk aan dovemansoren gericht.

Misschien kan Bernadette de Wit die lui laten vervolgen wegens haatdragend uitleggen van haar woorden. Ondertussen wil ik me wel met haar solidair verklaren.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *