Stemadvies voor iedereen die zich zorgen maakt over de islam en de immigratie

Peter van Lenth
Volg me
media_xl_2268034

Nu Samsom vertrokken is, zou er toch meer mogelijk moeten zijn, toch?

De media geven momenteel de kans aan alle partijleiders van met name de traditionele partijen om zich uit te spreken, ook over de islam en de immigratie. Wat blijkt, ze hebben zo’n beetje allemaal wel het pad verlaten van het welkom heten. Het kan best zo zijn dat ze eindelijk tot een beetje inzicht zijn gekomen, maar het is natuurlijk ook overduidelijk dat de spindoctors van de politieke partijen hen op het hart hebben gedrukt dat de oude standpunten echt onhoudbaar geworden zijn. Goed, winst natuurlijk en dat is het zeker in de ogen van de mensen die vanwege al die harde taal van Wilders liever niet op de PVV willen stemmen, maar geen alternatief meer zagen. Die zullen nu vast overwegen om hun stem toch maar weer te gaan geven aan de voor het overige dichtst bijstaande partij.

Toch wil ik die mensen één overweging meegeven: Vindt u dat de PVV absoluut buiten de regering gehouden moet worden? Doe dan vooral uw ding. Maar als u vindt dat juist de PVV moet kunnen meeregeren om zo de kans sterk te vergroten dat er echte maatregelen inzake de islam en de immigratie genomen worden, stem dan toch maar op de PVV. Want, uw voor het overige zo geliefde partij verklaart nog steeds absoluut niet met de PVV te willen regeren. Tsja, dan laten ze u eigenlijk geen keus meer. Straf uw oude geliefde dan maar af met deze desnoods eenmalige proteststem. De tijd dat de PVV wordt uitgesloten van coalitievorming moet nu maar eens echt afgesloten worden. En daar kan u bij helpen.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *