Excuses

Peter van Lenth
Volg me

oopsDeze is bedoeld voor allen die automatisch een mail krijgen zodra er een nieuw blog verschijnt:

Afgelopen nacht heb ik tientallen blogs die eerder al waren verschenen bij Harde Woorden ook ter beschikking gesteld op deze site. Eerst heb ik uitgebreid geprobeerd om het vinkje te vinden dat WordPress vertelt dat er géén automatische mail verzonden moet worden. Ik dacht het te hebben gevonden, maar blijkbaar is dat dus toch niet het juiste vinkje geweest. Jammer en k*t.

Vergeef me. Het was gelukkig een eenmalige actie; de inhaalslag is nu volledig achter de rug.

Mocht iemand weten waar het geheime vinkje wèl zit, laat het me weten!

Groet, Peter

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Vroeguh was ik hartstikke links en gaf ik op rechts af. Maar ja, de tijden veranderen en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Welke? Lees mijn artikelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *