Vrije wereld nu verplicht ELKE raket van Noord-Korea uit de lucht te schieten

Volg me

Tsja, je kan zeggen wat je wil van Trump, maar zijn “rocketman” uitspraak heeft Kim Jong-Un wel degelijk tot een blunder verleid. Noord-Korea heeft namelijk verklaard dat het erover denkt om een raket mét nucleaire lading af te schieten naar de Grote Oceaan. Daarmee verplicht het de vrije wereld om ELKE Noord-Koreaanse raket al direct na opstijgen uit de lucht te gaan schieten. Immers, we kunnen onmogelijk toestaan dat er daadwerkelijk een nucleaire explosie in de open lucht, waar dan ook, plaatsvindt. En we kunnen ook niet kalm gaan afwachten of een afgeschoten raket nou wel of niet zo’n lading aan boord heeft.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Peter van Lenth

Pro???: PVV, ON! | Pro: Oekraïne, Israël, Zwarte Piet, NAVO | Anti: Baudet, Palestijnen, Moslims, Wereldburgers, Eurofielen, Gelukszoekers | Muziek: King Crimson, Yes, Soft Machine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.