Hongarije

Hoe is het toch mogelijk dat in vroegere tijden de Volkskrant voor mij als op het lijf geschreven aanvoelde en er tegenwoordig geen dag voorbij gaat zonder buitengewone ergernis eraan. Nu weer het redactioneel commentaar van Peter Giesen inzake Hongarije. Zo’n beetje elke zin ergert me. Kernpunt is dat het frame ‘anti-homowet’ wordt gebruikt. Terwijl het absoluut geen anti-homowet is. De krant heeft meer dan voldoende gelegenheid gehad om dat te gaan beseffen en desondanks gaat het onverdroten door met hanteren van dat frame.
Mensen raden me aan dan gewoon op te zeggen. Ik ben benieuwd of ook de (hoofd)redactie me dit adviseert.

Hoe is het toch mogelijk dat in vroegere tijden de Volkskrant voor mij als op het lijf geschreven aanvoelde en er tegenwoordig geen dag voorbij gaat zonder buitengewone ergernis eraan. Nu weer het redactioneel commentaar van Peter Giesen inzake… Klik om te Tweeten
Laatste berichten van Peter van Lenth (alles zien)