Hongarije en de ‘anti-homowet’

Willem Vissers – de voetbalverslaggever en dit weekend om die reden in Boedapest – mocht voor de verandering ook over wat anders dan voetbal schrijven. Zijn artikel over ‘de positie van lhbti’ers in Hongarije’ zal de verdere redactie tevreden hebben gestemd. Immers, voor de krant is het overduidelijk en een volledig uitgemaakte zaak dat de Hongaarse wetswijziging rustig een anti-homowet genoemd mag worden. Goed zo, Willem Vissers, je hebt je beste steentje bijgedragen aan het verder vestigen van dit frame.

Willem Vissers - de voetbalverslaggever en dit weekend om die reden in Boedapest - mocht voor de verandering ook over wat anders dan voetbal schrijven. Zijn artikel over 'de positie van lhbti'ers in Hongarije' zal de... Klik om te Tweeten
Laatste berichten van Peter van Lenth (alles zien)