Sander Schimmelpenninck

Zelf heb ik Thierry Baudet vrij recent over diverse zaken kritisch bevraagd en uiteindelijk in de ban gedaan, zeker toen hij weigerde samen met de rest van de politieke partijen voor één keer de gelederen te sluiten. Hij had wel (overigens goeddeels bedenkelijke) kritiek op de NAVO, EU en Nederland, maar sprak zich niet tegelijkertijd fel uit over Poetin (anders dan Wilders). Of hij wordt tòch betaald door de Russen of hij is een echte useful idiot van Poetin.

Desalniettemin vind ik Sander Schimmelpenninck nòg enger. Zijn column van vandaag is zò ontzettend haatdragend dat ik er de rillingen van krijg. Met Sander aan het roer zouden velen hier hun leven niet zeker zijn, zo voorspel ik. Zijn felheid is echt onrustbarend groot. Redactie, doe daar eens wat aan!

MIJN REACTIE AAN DE KRANT - AFGEWEZEN Sander Schimmelpenninck Klik om te Tweeten
Laatste berichten van Peter van Lenth (alles zien)